Hoe kunnen farmaceutische bedrijven u en uw praktijk beter ondersteunen? Wij waarderen uw mening.

Beste dierenarts,

Onderzoeksbureau Geelen Consultancy voert in samenwerking met vijf farmaceutische bedrijven voor de vierde keer het online onderzoek Vet150 uit onder Vlaamse en Waalse dierenartsen. De doelstelling van het Vet150-marktonderzoek is om na te gaan hoe de farmaceutische bedrijven u en uw praktijk de komende jaren (nog) beter kunnen ondersteunen.

Klik hier om deel te nemen

Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan 10 minuten. Alle antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt.

Waarom zou u als dierenarts meedoen?
Wij waarderen uw mening. De resultaten van het Vet150-marktonderzoek zullen bijdragen aan een (nog) betere dienstverlening door de farmaceutische bedrijven voor u en uw praktijk.

Het onderzoek vindt één keer per twee jaar plaats en vrijwel alle farmaceutische bedrijven ontvangen de resultaten van het marktonderzoek. Dit is natuurlijk veel efficiënter dan dat elk farmaceutisch bedrijf zijn eigen onderzoek gaat uitvoeren met (ongeveer) dezelfde vragen. Onder de deelnemende dierenartsen worden beroepsgerelateerde cadeaus verloot. Ook de Belgische dierenartsenverenigingen zijn op de hoogte van het Vet150-onderzoek (Veda, SAVAB en UPV).

Alvast bedankt voor uw deelname namens Boehringer Ingelheim, MSD Animal Health, Ceva Santé Animale, Dechra Veterinary Products en Hipra.

Bij vragen over het Vet150-marktonderzoek mag u ons altijd bellen of mailen. 

Met vriendelijke groet,
Ellen Vaessen
T: 0031 - 317 – 425958
E: ellen@geelen-consultancy.nl

• Het onderzoek is alleen voor praktiserende dierenartsen bedoeld.
• Andere dierenartsen binnen uw praktijk kunnen ook deelnemen via www.geelen-consultancy.nl/vet150 (Nederlandstalig) en www.geelen-consultancy.nl/vet150fr (Franstalig).
Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het Vet150-onderzoek op de site van Veda.
• Geelen Consultancy houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).