In maart/april 2018 derde VoerMonitor

Update 15 maart: Veel voerleveranciers ondersteunen dit jaar ook weer de VoerMonitor. Klik hier voor een persbericht hierover. In het persbericht staat ook een interessante tabel met een paar algemene resultaten uit 2014 en 2016.

In voorjaar derde keer onderzoek VoerMonitor

Hoe beoordelen veehouders hun eigen voerleverancier? Welke verbeteringen zien veehouders graag? Waar zijn de veehouders tevreden en minder tevreden over? De tweejaarlijkse VoerMonitor gaat weer antwoord geven op deze vragen.

In de online VoerMonitor beoordelen veehouders hun belangrijkste voerleverancier op diverse onderdelen, zoals de kwaliteit en het aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen. De resultaten van hun voerleverancier worden vergeleken met de gemiddelde scores van de andere voerleveranciers. Het onderzoek geeft inzicht in hoe de voerleveranciers presteren en wat beter kan, met als uiteindelijke doel de veehouders beter van dienst te kunnen zijn.

Na het succes van 2014 en 2016 laat VoerMonitor 2018 ook zien of de veehouders hun voerleverancier beter of slechter beoordelen in vergelijking met twee of vier jaar geleden. Met andere woorden: op welke aspecten is het bedrijf vooruit gegaan en op welke aspecten niet, of heeft er zelfs een achteruitgang plaatsgevonden? 

De onafhankelijke VoerMonitor wordt ook in 2018 weer ondersteund door kleine, middelgrote en grote, particuliere en coöperatieve voerleveranciers.