AdviesScan, adviseurs online monitoren

Onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen heeft een kort online meetinstrument ontwikkeld, genaamd “AdviesScan”. Hiermee kunnen (agrarische) bedrijven, zoals mengvoerleveranciers, fokkerijorganisaties, zaadleveranciers, gewasbeschermingsleveranciers en farmaceutische bedrijven de kwaliteit van hun adviseurs continue online monitoren.

De adviseur is het visitekaartje van een bedrijf en bepaalt een groot gedeelte van de totale tevredenheid over een bedrijf. De AdviesScan meet hoe tevreden de klant (veehouder, akkerbouwer, dierenarts, etc.) is over het laatste gesprek met de adviseur. De resultaten van de AdviesScan kunnen ook worden ingezet om adviseurs beter en gerichter te trainen. Ook meet het instrument klantenloyaliteit (NPS-score).

Snel en eenvoudig in te vullen

De AdviesScan bestaat uit ongeveer 10 vragen. De kracht van het meetinstrument is dat het snel en eenvoudig in te vullen is, ook via tablet of smartphone. De klant krijgt binnen drie werkdagen na een gesprek met de adviseur een uitnodiging via e-mail of sms van het bedrijf, met het verzoek een aantal vragen over de adviseur te beantwoorden.

Via een beveiligde link kan het bedrijf zelf de resultaten bekijken en direct actie ondernemen als dat noodzakelijk is. Ook kunnen wij elke maand een rapportage op maat maken in de vorm van tabellen.

Voorbeeld van de AdviesScan

Indien u hier klikt, dan ziet u een fictief voorbeeld van de AdviesScan. Door deze link te bekijken, krijgt u een betere indruk van de AdviesScan. Uiteraard kunnen we de AdviesScan altijd aanpassen aan de wensen van uw bedrijf, zowel qua vragen als lay-out.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We hebben bijvoorbeeld kant- en klare voorbeelden gemaakt voor voerleveranciers, zaadbedrijven en fokkerijorganisaties! De eerste AdviesScan loopt al!

Zie ook persbericht op de site van De Molenaar.